Goesepolder 50 jaar

In 1969 kregen de eerste bewoners van de Goese Polder, de grootste en meest veelzijdige wijk van Goes, de sleutel van hun woning.

Voor bewoners uit de wijk aanleiding om de 50ste verjaardag van hun wijk te vieren met diverse activiteiten voor jong en oud.

Streven is om in 2019 elke maand een activiteit te laten plaatsvinden en vaste activiteiten te voorzien van een “50 jaar Goese Polder” thema. Bewoners die mee willen helpen, ideeën hebben of zelf iets willen organiseren rondom het thema jaar worden van harte uitgenodigd dit te melden bij Opbouwwerker Matijs Gerrits van SMWO via 0113-277111 of m.gerrits@smwo.nl. Er kan ondersteund en meegedacht worden bij de organisatie en geholpen worden met eventuele financiering hiervan. Tevens worden alle activiteiten meegenomen in de promotie rondom het thema jaar.

De aftrap van het themajaar zal plaatsvinden tijdens de Polderfair op zaterdag 26 januari a.s. met de onthulling van een speciale limited edition “50-jaar Goese Polder vlag”. Het ontwerp hiervoor is gemaakt door wijkbewoner Gerard Weezepoel. Bewoners van de Goese Polder kunnen deze vlag voor een symbolisch bedrag aanschaffen.

Verder zullen er onder andere een ontbijt voor iedereen die in 1969 geboren is, een puzzeltocht, sportdag, wijkfeest met het thema “50 jaar Goese Polder”, diverse creatieve- en kunstprojecten, lichtjestocht en multiculturele dag plaatsvinden tijdens het themajaar. Voor alle activiteiten volgt u de facebookpagina Goese Polder of kijkt u in wijkblad te Torenflits.

Het themajaar “50 jaar Goese Polder” is een initiatief van bewoners uit de Goese Polder met ondersteuning van Stichting Buurtwerk Goese Polder en SMWO-Welzijn Goes.