Biljartvereniging de Goese Polder

Onze vereniging telt op dit moment 15 leden en wij biljarten elke donderdagavond van 19.30-22.00 uur in Wijkcentrum de Spinne. We spelen daar op 2 biljarten; libre en bandstoten. Iedereen speelt op zijn eigen niveau, zodat degene met een laag gemiddelde het op kunnen nemen tegen degene met een hoog gemiddelde. Deze onderlinge competitie wordt bijgehouden en is te zien op de site van biljartscore.nl. 

Onze vereniging heeft eenmaal per jaar een algemene ledenvergadering en heeft een voorzitter (Bert Mes), een penningmeester (Erik Bostelaar) en een secretaris (Ton Muskens). Op dit moment is er nog plaatst voor extra leden. De kosten bedragen €50 per jaar.
De vereniging organiseert buiten het biljarten ook ledenavonden en wedstrijden met andere verenigingen. Meer informatie of aanmelden kan bij Ton Muskens. Tel.nr: 06 81 05 56 39

De leden zelf organiseren soms ook activiteiten. Zo zijn we dit jaar gestart met biljartworkshops onder leiding van Jean Paul de Bruijn. Zoals te zien op onderstaande foto.

Seniorenbiljart

De senioren kunnen iedere dinsdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur biljarten in wijkcentrum De Spinne. De leden van deze vereniging spelen op de woensdagmiddag in competitieverband voor de Bevelandse Biljartcompetitie Senioren en op de maandag/dinsdagmiddag na inschrijving voor het persoonlijk kampioenschap.

Regelmatig kunt u over nieuws van onze biljartclubs lezen in wijkblad De Torenflits.